logó ISKOLAI TEHETSÉGGONDOZÁS
Tesztek, feladatok, hírek, információk

Dr. Török Béla Ált. Iskola

A Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Diákotthon és Gyermekotthon bemutatásaPDF
A Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Diákotthon és Gyermekotthon nagyothallókat oktató, nevelő integrált intézmény, amely különböző fokban hallássérült, valamint tanulásban akadályozott hallássérült gyermekek óvodai, általános iskolai, speciális szakiskolai oktatását, diákotthoni ellátását, és átmeneti, vagy tartós nevelésre utalt hallássérült gyermekek gyermekotthoni nevelését vállalja fel. A Módszertani Intézmény a többfunkciós intézményrendszer részeként működik, egyre bővülő szakszolgáltatást nyújt a többségi óvodákban nevelkedő, az általános iskolákban integráltan tanuló hallássérült gyermekeknek és a középiskolában tanuló fiataloknak.

Az intézmény tagintézményeinek fontos feladata a hallássérült gyermekek oktatásához, neveléséhez használható módszerek kidolgozása, adaptálása, és a többségi iskolák pedagógusai számára történő továbbadása.

TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009-0027 „Iskolai tehetséggondozás” projektünk keretében:

- 10 pedagógus szakmai módszertani továbbképzése történt meg,
- 1 munkacsoportban 6 pedagógus felkészítése zajlik,
- folyamatosan készülnek a tehetséggondozáshoz használható feladatsorok,
- 1 esetmegbeszélő munkacsoport működik iskolánkban,
- 5 tanuló vesz részt egyéni fejlesztésben,
- 2 iskolai tehetségkutató verseny folyik,
- pedagógusaink részt vesznek a partner tehetségpontok programjain,
- 10 órás belső tanfolyamot tartunk a tapasztalatok továbbadása érdekében,
- A program során keletkező tapasztalatokat, feladatsorokat elektronikus formában is közzétesszük a www.tehetseggondozas.hu webhelyen.

PDF

Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.