logó ISKOLAI TEHETSÉGGONDOZÁS
Tesztek, feladatok, hírek, információk

Apache beállítása

Programozott tananyag:


Apache beállítása - F1
A weboldal kezdő állománya 1. / Apache webszerver beállítása 1. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F2
A weboldal kezdő állománya 2. / Apache webszerver beállítása 2. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F3
A könyvtárat kezdő állománya megléte nélkül ne lehessen listázni. / Apache webszerver beállítása 3. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F4
A könyvtárat kezdő állománya megléte nélkül is lehessen listázni. / Apache webszerver beállítása 4. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F5
A weboldal kezdő állománya az elso.html legyen. A könyvtárat lehessen listázni. / Apache webszerver beállítása 5. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F6
A könyvtár legyen listázható. A weboldal csak a egy adott IP címről legyen elérhető. / Apache webszerver beállítása 6. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F7
A weboldal csak adott IP címről legyen elérhető. / Apache webszerver beállítása 7. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F8
A weboldal csak a következő IP cím tartományból legyen elérhető. / Apache webszerver beállítása 8. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F9
Egy titkos.html nevű állományt csak adott IP címről lehet elérni. / Apache webszerver beállítása 9. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F10
Korlátozott elérésű fájlok. / Apache webszerver beállítása 10. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F11
Az összes titok.html csak a meghatározott IP címekről érhető el. / Apache webszerver beállítása 11. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F12
Az usage piros.hu/usage webfelület csak a 195.30.40.5 IP címről legyen elérhető. / Apache webszerver beállítása 12. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F13
A png, jpg és gif kiterjesztésű fájlok ne legyenek elérhetőek csak adott IP címről. / Apache webszerver beállítása 13. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F14
A .txt és .doc kiterjesztésű fájlokat csak adott IP címről lehessen elérni. / Apache webszerver beállítása 14. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F15
Apache azonosításhoz a következő direktívák szükségesek. / Apache webszerver beállítása 15. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F16
Fel kell venni egy vagy több felhasználót és megadni számukra a jelszót. / Apache webszerver beállítása 16. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F17
Alkönyvtár elérését azonosításhoz szeretnék kötni. / Apache webszerver beállítása 17. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F18
Összetett weboldal beállításai 1. / Apache webszerver beállítása 1. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.

Apache beállítása - F19
Felhasználói csoportok kezelése.. / Apache webszerver beállítása 1. tehetséggondozó feladat tehetséggondozáshoz és egyéni tanuláshoz.


Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.